Τσάντες από την Zandra Rodhes

H Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας Ζάντρα Ρόουντς (Zandra Rhodes) σπούδασε αρχικά σχεδιασμό υφασμάτων. Ωστόσο, τα πρώτα της σχέδια για υφάσματα θεωρήθηκαν ιδιαίτερα προκλητικά από την Βρετανικές μονάδες κλωστουφαντουργίας και έτσι η Ζάντρα αποφάσισε να ξεκινήσει να σχεδιάζει τα δικά της ρούχα με δικά της σχέδια υφασμάτων. Μάλιστα υπήρξε πρωτοπόρος στο θέμα της χρήσης τυπωμένων υφασμάτων ως κυρίαρχο στοιχείο σε ένα ρούχο.   
zandra rodhes, zandra rodhes patterns, modern patterns, textile design, black and white pattern, black and white textile

Με την αρχή της νέας χιλιετίας, η Ζάντρα αποφάσισε να αποδεχτεί μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρόκληση: Αυτή του σχεδιασμού κοστουμιών για την όπερα. Από το Σαν Ντιέγκο μέχρι το Σαν Φρανσίσκο, από την όπερα του Χιούστον στην Αγγλική όπερα, η σχεδιάστρια άρχισε να δουλεύει τα κοστούμια λυρικών ηθοποιών. Το 2010, εισήγαγε στην αγορά μια σειρά γυναικείων τσαντών. Όπως μπορεί να φανταστεί κανείς, οι τσάντες είναι το ίδιο μοναδικές και ενδιαφέρουσες, όπως τα κοσμήματα και τα υφάσματα της Ζάντρα Ρόουντς.

Σειρά Eliza από το Zandra Rodhes handbags and accessories
Η σειρά τσαντών για τον ώμο, ξεχειλίζει από στυλ. Διατίθεται σε τρία σχέδια: 


  • ‘Πρόσωπα’. Το θέμα του σχεδίου είναι το πρόσωπο μιας γυναίκας που κοιμάται. 
printed bags, printed clutches, zandra rodges bags, zabdra rodhes, black and white bags, painted bags,

  • ‘Swiggle’. Το θέμα του σχεδίου είναι ασπρόμαυρο και αφορά σε ένα πολύ γνωστό μοτίβο της σχεδιάστριας. 
zandra rodhes, black and white pattern, printed bag, shoulder bag, clutch bag,

  • ‘Παραμάνα’. Το μοτίβο αφορά σε τεμνόμενες αλυσίδες και παραμάνες που έχουν αναφορές στα πανκ σχέδια της Zandra Rodhes.
zabdra rodhes, textile design,

Παρόλο που πρόκειται για τσάντες μικρού μεγέθους, εντούτοις είναι ιδιαίτερα ευρύχωρες με μπροστά και πίσω τσέπες, και δύο μικρές εσωτερικές τσέπες. Έχει επίσης αλυσίδα σε χρώμα χρυσό για να κρεμιέται στον ώμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου