Τσάντες Dior/ Κέντημα σε δέρμα

Μία από τις πιο κλασικές δερμάτινες τσάντες του οίκου Dior είναι σίγουρα ή τσάντα "Lady Dior". Η τσάντα σχεδιάστηκε το 1994 στα εργαστήρια του Dior και σύντομα έγινε για την εταιρεία ένα προϊόν σύμβολο. Αρχικά, ονομάστηκε "chouchou" ή αλλιώς αγαπημένη αλλά μετά από δύο χρόνια πήρε το όνομα "Lady Dior" προς τιμήν της πριγκίπισσας Νταϊάνα, η οποία ερωτεύτηκε τη συγκεκριμένη τσάντα σε ένα ταξίδι της στο Παρίσι. Ο οίκος έχει αναπτύξει δεκάδες παραλλαγές της Lady Dior, με κεντημένες διακοσμήσεις, με μεταλλικές λεπτομέρειες ακόμη και τσάντες ζωγραφισμένες στο χέρι.

dior, τσάντες dior


  • Η επιφάνεια της λευκής τσάντας από δέρμα προβάτου είναι διακοσμημένη με κεντημένα λουλούδια και πορτοκαλί πούλιες. Το σχήμα των λουλουδιών είναι αφηρημένο και "γρήγορο" χωρίς ωστόσο να χάνει σε κομψότητα.

κέντημα σε δέρμα,  • Η δερμάτινη επιφάνεια των περισσότερων Lady Dior είναι κεντημένη με το γνωστό μοτίβο της ψάθας. Το μοτίβο, αποτελείται από ένα δίκτυο διαγώνιων και κάθετων ραφών που δίνουν στο δέρμα την υφή καπιτονέ. Η περλέ επιφάνεια του δέρματος κάνει την τσάντα ιδανική επιλογή τόσο για την ημέρα όσο και για το βράδυ.   

τσάντα dior, dior,


  • Το ροζ δέρμα προβάτου είναι διακοσμημένο με το κλασσικό ψαθωτό μοτίβο, που συνδυάζεται ωστόσο με ελεύθερα γαζιά αλλά και μερικά λουλούδια ζωγραφισμένα στο χέρι.  
τσάντα dior, δερμάτινη τσάντα, ροζ δέρμα, ζωγραφική σε δέρμα, ζωγραφισμένη τσάντα


  • Στο μαύρο δέρμα κεντήθηκαν λουλούδια με χάντρες και κρυστάλλους. Το θέμα είναι εμπνευσμένο από την επίδειξη του οίκου Dior Φθινόπωρο-Χειμώνας 2014.
τσάντα ντιορ, τσάντα dior, μάυρη δερμάτινη τσάντα, τσάντα με κέντημα  • Η επιφάνεια της τσάντας διακοσμήθηκε με δεκάδες χάντρες και πούλιες.

διακόσμηση με χάντρες, διακόσμηση με πούλιες, τσάντα dior,


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου