Πουλιά και έντομα από ύφασμα από το "mysouldesign"

H Natalia Lubieniecka είναι μια δημιουργός που δουλεύει με το ύφασμα. Κατάγεται από την Πολωνία αλλά τα τελευταία 10 χρόνια ζει  και εργάζεται στη Βιέννη της Αυστρίας. Τα μαλακά γλυπτά που κατασκευάζει είναι κουκουβάγιες με μυστηριώδη βλέμματα, πουλιά με περίτεχνες δαντέλες, χνουδωτές αράχνες, σκόρους και άλλα πλάσματα τα περισσότερα από τα οποία έχουν φτερά. 

Για τη δημιουργό το ύφασμα και η ραπτική αποτελούν ένα δρόμο προς την αυτογνωσία και έναν τρόπο να επιστρέφει στην παιδική της ηλικία. Η βασική πηγή έμπνευσης είναι η φύση, τα πουλιά, τα έντομα αλλά και άλλα ζώα. Τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι παλιά υφάσματα, δαντέλες, κουμπιά, καρφίτσες και κοσμήματα αντίκες. 

Ας δούμε μερικά παραδείγματα από τη δουλειά της: 
  • Τρυποκάρυδος, κατασκευασμένος από βαμβακερό ύφασμα, σύρμα και κλωστή. Το πουλί είναι ζωγραφισμένο στο χέρι. Το κόκκινο λοφίο και η δαντέλα προσδίδουν μοναδικότητα και χαρακτήρα στο αντικείμενο. Τα μάτια είναι κεντημένα στο χέρι. ζωα από ύφασμα, πουλί από ύφασμα, υφασμάτινα ζώα, υφασμάτινα πουλιά, γλυπτά από ύφασμα.

  • Μαλακή, υφασμάτινη κουκουβάγια με επιβλητικά φτερά. 
γλυπτό από ύφασμα, πουλί από ύφασμα, ζώα από ύφασμα, ζωάκια από ύφασμα,

  • Λευκή αράχνη κατασκευασμένη από ύφασμα, σύρμα και κουμπιά. έντομα από ύφασμα, αράχνη από ύφασμα, κατασκευές με ύφασμα, τέχνη με ύφασμα, ζώα από ύφασμα, ζώα με σύρμα,
  • Μπλε σκόρος διακοσμημένος με δαντέλα. 
ζώα από δαντέλα, κατασκευές με δαντέλα και ύφασμα, χειροτεχνίες με ύφασμα, χειροτεχνίες με δαντέλα,

  • Παγόνι και αράχνη. Η φωτογραφία μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής μπαρόκ.  
Τέχνη από ύφασμα, κατασκευές με ύφασμα, ζώα με ύφασμα, πουλιά με ύφασμα, γλυπτά με ύφασμα


Περισσότερες πληροφορίες για τη δημιουργό: Shop/ Facebook.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου