Κοσμήματα με σταυροβελονιά

To Skrynka είναι ένα πρωτότυπο κατάστημα χειροποίητων κοσμημάτων και αξεσουάρ με μοτίβα κεντημένα με σταυροβελονιά. Η δημιουργός ονομάζεται Natalka, και κατάγεται από την Ουκρανία. Η βασική πηγή έμπνευσης της σχεδιάστριας είναι η πλούσια παράδοση των υφασμάτων αλλά και τα χειροποίητα κεντήματα της Ουκρανίας. Ο στόχος της Natalka είναι να αξιοποιήσει μια παραδοσιακή τεχνική όπως το μετρητό κέντημα- σταυροβελονιά προκειμένου να δημιουργήσει σύγχρονα αντικείμενα και αξεσουάρ μόδας.
  • Τα μενταγιόν-σταυροβελονιά αποτελούν μια μοναδική κατηγορία κοσμημάτων που φέρνουν το παραδοσιακό κέντημα ξανά στο προσκήνιο. Στο κατάστημα, της δημιουργού μπορείτε να βρείτε δεκάδες μενταγιόν και κολιέ κεντημένα με παραδοσιακά μοτίβα. 
Cross stitch necklaces, embroidered jewelry, embroidered necklace
Μενταγιόν με κόκκινο τριαντάφυλλο κεντημένο σε λινό ύφασμα από το Skrynka. 
  • Τα απλά αλλά ταυτόχρονα και εντυπωσιακά κεντημένα σκουλαρίκια περιλαμβάνουν μοτίβα σταυροβελονιάς, είτε γεωμετρικά είτε φλοράλ. 
Κέντημα με μεταξωτές κλωστές σε λινό ύφασμα από το Skrynka.
  • Τα βραχιόλια συμπληρώνουν τη συλλογή των κεντημένων κοσμημάτων και ταιριάζουν τόσο με επίσημη όσο και με καθημερινή ενδυμασία.  
Βραχιόλι με μοτίβο όρνιθες από το Skrynka.
  • Μπορείτε να φανταστείτε καλύτερο τρόπο για να φέρετε στη μόδα το παραδοσιακό κέντημα από ένα εντυπωσιακό κεντημένο δαχτυλίδι;  
Μπρούντζινο δαχτυλίδι με κεντημένο φυτικό μοτίβο. Για λόγους προστασίας το κέντημα καλύφθηκε με βερνίκι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου